FAQS

Hoe kan ik bestellen?

Door het gewenste product aan te klikken, waar de gewenste lettertype bij hoort. Hierna kiest u uw gewenste maat & kleur. U maakt een keuze uit wat voor bedrukking u wilt, op voor of achterkant. De bedrukking klein, medium of groot.
Vervolgens vult u uw tekst in, deze wordt indien het een lange zin is verspreid in 2 of meerdere zinnen. indien u kiest voor een “te” lange zin, krijgt u eerst een voorbeeld op gestuurd ter bevestiging.

 

Hoe lang duurt het?

We streven ernaar om uw order te verwerken binnen 14 dagen. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid van uw bestelling. Bij 1 tot 5 stuks streven we naar 5 dagen, bij 5 tot 15 stuks streven we naar 8 dagen. Bij 15 of meer stuks houden we het binnen 14 dagen. U krijgt ten alle tijden een bericht over de levertijd.

 

Hoe moet ik betalen?

Alle bestellingen dienen betaald te worden via IDEAL. Hier heeft u de optie om uw bank te kiezen en vooraf te betalen. Er dient vooraf betaald te worden, aangezien de producten gepersonaliseerd zijn.

 

Leveren jullie ook producten die niet op de site staan?

Www.betaalbaarkledingbedrukken.nl kan ook producten leveren die niet vermeld staan op de website. Indien u opzoek bent naar een ander product, kunt u altijd een mail sturen. Er is altijd een mogelijkheid tot een breder assortiment; horeca kleding/ schorten, vesten, tassen etc. Voor een prijs indicatie kunt een e-mail sturen naar info@betaalbaarkledingbedrukken.nl. We zullen een prijs indicatie opstellen en een product voorbeeld.

 

Kan ik ook een logo laten bedrukken?

Ja. Bij www.betaalbaarkledingbedrukken.nl kunt u ook uw logo laten bedrukken, deze kan in elke willekeurige kleur bedrukt worden. Het logo wordt in 1 kleur afgedrukt (zwart, wit, blauw, rood, geel, oranje etc.). Het logo kan geen afbeelding zijn. Bekijk “creations” voor een impressie.

Indien u uw logo wilt laten bedrukken kunt u deze via een e-mail toesturen, de prijzen zijn het zelfde als een “tekst”.

 

Hoe bedrukken wij?


Alle bedrukkingen worden gemaakt doormiddel van flex folie. Flex folie is een glad flexibel materiaal waar een opdruk uit wordt gesneden. Het voelt glad aan en rekt mee met de textiel.

Doordat het flex folie 1 kleurig is en in het textiel gedruk wordt, kan het ook niet vervagen van kleur in de was. Het behoudt zijn kleur.

Flex folie is in verkrijgbaar in bijna alle kleuren en op bijna alle textiel te bedrukken.